10 minut
jednoduché
Ingredience
- 100 g cream cheese (Philadelphia)
- 200 ml mléka
- 100 ml smetany ke šlehání (min. 36 % tuku)
- 150 g Nutelly
Postup
- Do mixovací nádoby dejte postupně Philadelphia, Nutellu a
mléko. Rozmixujte tyčovým mixérem do hladka. - Na závěr přidejte smetanu a vmíchejte ji, nesmí se
šlehat. Směs přeceďte přes iSi Funnel & Sieve do iSi Whip. - Připevněte hlavu přístroje s tulipánovou tryskou a našroubujte bombičku iSi Professional.
- Energicky protřepejte iSi Whip 10–12×.
- Pro nejlepší výsledky nechte směs chladit v lednici alespoň
3 hodiny.
- Nižší náklady
- Zvýšený objem šlehané směsi
- Příprava je obzvlášť jemná
- Oblíbené u dětí
- Jednoduchá příprava
- Bez oxidace
- Čerstvost po několik dní
- Perfektní pro využití zbytků potravin
- Nižší obsah kalorií díky většímu objemu šlehané směsi