svg+xml;charset=utf

30 minut

jednoduché

4 porce

Ingredience na krémovou omáčku se sýrem a šalotkou

  • 60 g přírodního smetanového sýra
  • 300 ml vývaru
  • 100 ml smetany ke šlehání (min. 32 % tuku)
  • 0,25 g xanthanové gumy
  • 20 g másla
  • 60 g šalotek
  • 20 g mouky
  • 4 g česneku

Postup přípravy krémové omáčky

  1. Příprava základu: Na másle poduste najemno nakrájené šalotky a česnek, dokud nezměknou. Posypte moukou a přilijte vývar a smetanu. Přidejte smetanový sýr Gervais a na mírném ohni nechte asi 1 minutu provařit.
  2. Spojení směsi: Směs spojte s xanthanovou gumou a přeceďte přímo přes iSi trychtýř s jemným sítkem do 0,5l iSi Gourmet Whipu.
  3. Finalizace: Našroubujte 1 iSi Professional Charger, protřepejte 12–14× a podávejte teplé, nebo udržujte teplé ve vodní lázni při 70 °C.
  • Obzvlášť rychlá příprava
  • Snížené náklady
  • Zvýšený objem našlehané směsi
  • Příprava zůstává čerstvá několik dní v iSi Whipu
  • Profesionální kvalita
  • Dokonalá konzistence
  • Možnost servírování přímo z iSi Whipu
  • Udržení teploty ve vodní lázni