svg+xml;charset=utf

30 minut

jednoduché

4 porce

Ingredience na holandskou omáčku

  • 150 g másla
  • redukce z bílého vína (dle chuti)
  • kapka octa
  • 1 žloutek
  • 1 vejce
  • sůl, pepř
  • 1 ks iSi Professional Charger

Postup přípravy holandské omáčky

  1. Příprava základu: Na másle poduste najemno nakrájené šalotky a česnek, dokud nezměknou. Posypte moukou a přilijte vývar a smetanu. Přidejte smetanový sýr Gervais a na mírném ohni nechte asi 1 minutu provařit.
  2. Spojení směsi: Směs spojte s xanthanovou gumou a přeceďte přímo přes iSi trychtýř s jemným sítkem do 0,5l iSi Gourmet Whipu.
  3. Finalizace: Našroubujte 1 iSi Professional Charger, protřepejte 12–14× a podávejte teplé, nebo udržujte teplé ve vodní lázni při 70 °C.
  • Obzvlášť rychlá příprava
  • Snížené náklady
  • Zvýšený objem našlehané směsi
  • Příprava zůstává čerstvá několik dní v iSi Whipu
  • Profesionální kvalita
  • Dokonalá konzistence
  • Možnost servírování přímo z iSi Whipu
  • Udržení teploty ve vodní lázni