30 minut
jednoduché
4 porce
Ingredience na holandskou omáčku
- 150 g másla
- redukce z bílého vína (dle chuti)
- kapka octa
- 1 žloutek
- 1 vejce
- sůl, pepř
- 1 ks iSi Professional Charger
Postup přípravy holandské omáčky
- Příprava základu: Na másle poduste najemno nakrájené šalotky a česnek, dokud nezměknou. Posypte moukou a přilijte vývar a smetanu. Přidejte smetanový sýr Gervais a na mírném ohni nechte asi 1 minutu provařit.
- Spojení směsi: Směs spojte s xanthanovou gumou a přeceďte přímo přes iSi trychtýř s jemným sítkem do 0,5l iSi Gourmet Whipu.
- Finalizace: Našroubujte 1 iSi Professional Charger, protřepejte 12–14× a podávejte teplé, nebo udržujte teplé ve vodní lázni při 70 °C.
- Obzvlášť rychlá příprava
- Snížené náklady
- Zvýšený objem našlehané směsi
- Příprava zůstává čerstvá několik dní v iSi Whipu
- Profesionální kvalita
- Dokonalá konzistence
- Možnost servírování přímo z iSi Whipu
- Udržení teploty ve vodní lázni