Nutella Cheesecake Mousse

10 minut

jednoduché

Ingredience

  • 100 g cream cheese (Philadelphia)
  • 200 ml mléka
  • 100 ml smetany ke šlehání (min. 36 % tuku)
  • 150 g Nutelly

Postup

  1. Do mixovací nádoby dejte postupně Philadelphia, Nutellu a
    mléko. Rozmixujte tyčovým mixérem do hladka.
  2. Na závěr přidejte smetanu a vmíchejte ji, nesmí se
    šlehat. Směs přeceďte přes iSi Funnel & Sieve do iSi Whip.
  3. Připevněte hlavu přístroje s tulipánovou tryskou a našroubujte bombičku iSi Professional.
  4. Energicky protřepejte iSi Whip 10–12×.
  5. Pro nejlepší výsledky nechte směs chladit v lednici alespoň
    3 hodiny.
  • Nižší náklady
  • Zvýšený objem šlehané směsi
  • Příprava je obzvlášť jemná
  • Oblíbené u dětí
  • Jednoduchá příprava
  • Bez oxidace
  • Čerstvost po několik dní
  • Perfektní pro využití zbytků potravin
  • Nižší obsah kalorií díky většímu objemu šlehané směsi